top of page
Vyhledat

Co budete potřebovat než...

Jaké podklady si připravit pro první kontakt s vybranou instalační firmou? Na co se připravit?

Před návštěvou technika odborné firmy si připravte:

• Projektovou dokumentaci k objektu (bytu, domu, kanceláře aj.), popřípadě nakreslete situační plán. V případě potřeby vám zaměření bytu provede náš technik.

• Souhlas majitele objektu, v případě, že je dům v památkové zóně, je potřeba vyjádření památkářů apod.. V těchto případech vám poradí náš technik, protože souhlas se uděluje na základě projektové dokumentace.

• Zjistěte si světové strany, tepelné ztráty, v novostavbách i harmonogram pro zapracování instalace klimatizace do harmonogramu výstavby. Představu o designu, barvách a typu vnitřních jednotek si můžete udělat na internetových stránkách LG nebo si z webu stáhnout katalog.

Návrh na umístění klimatizačních jednotek však doporučujeme provést na základě doporučení technika naší firmy s certifikací LGE CZ, který pro tento účel zpracuje technickou dokumentaci.


Možnosti řízení jednotek LG klimatizace

Videotutoriál s návodem, jak řídit vnitřní jednotky rezidentních klimatizaci LG prostřednictvím chytrých telefonů Android nebo iOS. Vyhledejte si aplikaci “LG Smart ThinQ” na Google marketu nebo Appstore a nainstalujte si aplikaci.


Seznamte se, jak můžete snadno ovládat LG klimatizaci

Podívejte se na možnosti řízení jednotek LG klimatizace prostřednictvím chytrých telefonů Android nebo iOS s nainstalovanou aplikaci Smart ThinQ™.

Praktická ukázka ovládání klimatizace na dálku

Zapomněli jste doma nastavit klimatizaci? Díky aplikaci Smart ThinQ™ pro ovládání LG klimatizací si ochladíte svoji domácnost i na dálku.

Ovládání klimatizace na dálku prostrednictvím vašeho smartphone

Podívejte se na možnosti řízení jednotek LG klimatizace prostřednictvím chytrých telefonů Android nebo iOS s nainstalovanou aplikaci Smart ThinQ™.

Jak vybrat a používat klimatizaci LG

Zajímáte se o montáž LG klimatizace do svého bytu, domu nebo jiné budovy? Nechte si poradit od odborníků, jak správně postupovat při jejím výběru a realizaci, aby vám klimatizace od LG dobře sloužila a byli jste s ní spokojení.

Představu o designu, barvách a typu vnitřních jednotek bytové klimatizace si můžete udělat na našich internetových stránkách v sekci LG klimatizace. Můžete si stáhnout také produktový list vámi vybrané klimatizační jednotky.

Náš odborník s vámi zkonzultuje proveditelnost a návrh díla z pohledu:

  • Výběru typu a umístění jednotek.

  • Elektrických rozvodů a nutnosti velikosti jističů pro zapojení klimatizace.

  • Vedení potrubí ve zdech nebo lištách.

  • Nutnost zajištění součinnosti při stavebních parcích pro začištění stěn a ostatních navazujících profesí.

  • Vypracujeme projekt s výpočtem tepelných zisků a ztrát vašeho objektu.

22 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page